Personlig Träning

Varför anlita Personlig Tränare?

Det finns många fördelar med att anlita en erfaren personlig tränare. Vid första träffen med din PT går ni igenom målsättningar och formulerar mål som ska nås. Att formulera mål är en viktig detalj som många glömmer bort med tiden och till följd vet man inte längre varför man tränar och förlorar motivationen att fortsätta. Din personliga tränare kommer att vara med dig när du tränar och göra din träning rolig. Efter ett pass med din PT kommer du bege dig hemåt med gott samvete och veta att du verkligen gjort en god insats för din hälsa.

 

Optimera din träning

En bra Personliga Tränare kan mer än att bara lära ut träningstekniker. Han kommer att motivera dig då du är som mest omotiverad och peppa dig att ge 100% varje träningspass. Med sin kunskap och långa erfarenhet kommer din personliga tränare att se till att du tränar på rätt sätt och känner dig självsäker i dina träningstekniker, allt för att effektivisera din träning.

 

Rehabilitera dig själv efter en skada

Många skräms av tanken av att gå in i ett gym och börja träna. De flesta vet faktiskt inte hur man ska träna just sin kropp. En del människor lider av arbetsskador. Dessa personer får förmodligen läkemedel utskrivna för att dämpa smärtan, men problemet kvarstår ofta . Många skador går att lindra med styrketräning och rörlighetsträning. Många räds att vistas på ett Gym men med en personlig tränare kan man känna sig trygg. En bra personlig tränare har goda kunskaper om kroppens anatomi och hur man ska träna kroppen. Din personliga tränare lär ut säkra träningsmetoder och övningar som du senare kommer kunna tillämpa själv utan att skada dig.

 

Må bättre

Med goda kostråd, träningstekniker och pepp från din personliga träning gör du inte bara din kropp en tjänst, utan du mår bättre. Att träna regelbundet med en bra kost kommer att göra dig piggare och du kommer definitivt orka med din vardag lättare.

 

Vår personliga tränare:

Magnus Söderström och Ulrika Andersson är licensierade PTs med mycket erfarenhet och kommer kunna hjälpa dig att nå dina mål.