All In Gym & Fitness

Träningsstudion för alla åldrar och målsättningar

All In Gym & Fitness AB är träningstudion i Anderstorp man lätt når ifrån Gislaved-Gnosjö-rondellen. All In Gym & Fitness är ett medlemsgym som är PERSONLIGT och FULLT utrustat, ett träningsställe där människor i alla åldrar, oavsett fysiska förutsättningar ska kunna förbättra och utveckla sina kroppar genom progressiv träning, vare sig målet innebär en önskan att bli mer hälsosam, stärka/bygga muskler, öka sin uthållighet samt rehabiliteringsträning.

För den som inte har tid/kan eller vill vistas på gym, finns möjligheten att träna hemma, på jobbet eller utomhus tack vare vår mobila enhet. Vår erfarna personliga tränare hjälper dig med ett helhetskoncept, personligt anpassade träningsscheman samt träningsoptimering av dessa. Vi ombesörjer även assisterad stretching, personliga kostupplägg/kostrådgivning.

Full tillgång till gymmet får man efter att medlemsansökan blivit godkänd. Inpassering till gymmet sker med tagg och registreras via RCO’s smidiga passagesystem. Som medlem har man självklart tillgång till gemensam streamad musik, Spotify mm samt gratis WIFI för de som så önskar.

Gymmet är utrustat med de flesta verktygen som behövs för att utveckla sin kropp. Centralt är de fria vikterna (hantlar, skivstänger och friviktsmaskiner) men för de muskelgrupper på kroppen som är “svåra att nå” finns det noga utvalda maskiner, levererade av olika leverantörer. Det som skiljer denna träningsstudio från andra gym är att varje medlem ska erbjudas hjälp att uppnå sina mål, istället för att behöva göra allt själv.